Мода змінює свої напрямки, а стиль залишається назавжди. Так можна сказати про кожну жінку. Знову ми помічаємо тенденцію повернення в моду в’язаних речей – від стильних пальто і шляп, до найдрібніших аксесуарів.

Як стверджують речники в світі моди – у кожної жінки повинно в гардеробі знаходитись хоча б одна чорна класична сукня, а якщо ця сукня ще й в’язана! Дійсно, судячи з величних показів найновіших колекцій світових модельєрів , кожна з яких включає декілька в’язаних речей – куртки, шарфи, палантини, рукавички, сумочки, навіть в’язані штани, можна стверджувати, що в’язана мода має своє місце.

Таким чином, в’язана мода знову в моді! В’язані сукні це відображення індивідуального неординарного стилю жінки – цікаві візерунки, сплетені коси та ніжний ажур втілюють в життя наивибагливіші мріїї жінок. В’язання спицями, в’язання гачком та інші способи в’язання – і на світ з’являються унікальні практичні речі, які створюють Ваш надзвичайний образ і неповторний стиль.

В’язані сукні відмінно пасують як у літній сезон, так і взимку, восени. Тепла сукня, яку Ви з легкістю можете одягнути і взимку, і навесні відрізняється неповторним стилем виконання та прекрасними якостями – ця сукня зігріє Вас і створить неповторний стиль, який відрізнятиме Вас від інших в натовпі. Тепла м’яка сукня з вовни – що може бути краще.

Для літнього сезону найкраще підійде легка витончена сукня, яку можна з’вязати гачком. Літні сукні подібні до подиху вітерця, до крил метелика – ніжний жіночий стиль та жіночний образ. Більшість рукодільниц обирають саме в’язання гачком через те, що гачок створює неповторний окремий стиль виробу. Літні ажурні сукні, легкі витончені сарафани, неординарні туніки – будь-яка Ваша забаганка.

В’язані сукні знову повертаються

Для повсякденного використання підійде трикотажна в’язана сукня, яку Ви можете одягнути до будь-якої подіїї, ходити на роботу до офісу, де будете вирізнятись серед інших співробітниць певним шармом і неповторним стилем, навіть поїздка на природу не може обійтися без участі в’язаної сукні – тепло і комфортно.

Кожна вязана сукня несе в собі певний стиль, жіночний образ, який перетворює жінку на таємничу особу, з нотками неординарного стилю та елегантності. Жінка у в’язаній сукні виглядає більш витонченою та сексуальною, що не може не привернути уваги чоловіків. Якщо Ви бажаєте бути стильною та неповторною – в’язана сукня надасть Вам таку можливість.

В’язані сукні знову повертаються

В’язані сукні виглядають більш ефектно, якщо Ви самостійно приклали зусилля до створення даного шедевру. Серед розмаїття візерунків легко можна розгубитись, але кожна майстриня знайде візерунок, який припаде їй до душі і втілить його в життя. Не засмучуйтесь, якщо Вам не під силу виконати цю цікаву роботу – зверніться до спеціаліззованого модельного ательє. Звісно, що коштуватиме така сукня досить дорого, але Ви отримуєте унікальну ексклюзивну річ, яка виконана в єдиному екземплярі. Навіть дві сукні, зв’язані по одному візерунку, не зможуть повторити одна одну.

Вязані сукні виходять з моди та знову повертаються в новому виконанні та неповторному образі. Найвідоміші модельєри світу відводять в’язаним речам вагоме місце в своїх колекціях.

Slava1 для сайту “Українське в’язання з любов’ю