Як повідомляє MeLayd на вінницькому форумі:

ВСІМ ПРИВІТ!

Не так давно по всьому світу з’явилася традиція збиратися всім, хто небайдужий до мистецтва в’язання і всьому, що з ним пов’язано, щоб разом і весело відзначити, так би мовити, своє професійне свято – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ В’ЯЗАННЯ НА ПУБЛІЦІ!

ЧОМУ Б І НАМ НЕ ВЧИНИТИ ТАК САМО?! =)

Запрошую абсолютно всіх бажаючих, як тих, хто вміє в’язати, так і тих, хто не має уявлення, що таке гачки, спиці і нитки (і з чим їх “їдять”))) провести цей день разом і просто пов’язати, а кому-то може і навчитися цьому нескладному ремеслу.

Зустріч точно відбудеться 9 ЧЕРВНЯ, а точне місце і час проведення ще уточнюється (швидше за все це буде сквер Козицького або ж пропонуйте свій варіант).

ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ТОГО ЩОБ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ЗУСТРІЧІ?

Найголовніше – це ваше бажання! І в принципі більше нічого)))

Із собою потрібно принести гачки або спиці (хто чим вміє в’язати) і звичайно побільше в’язальних ниток! Поцікавтеся у своїх мам і бабусь, напевно у них десь завалявся якийсь гачок і пара мотків ниток і приходьте до нас!

Можна взяти з собою невеликі розкладні стільчики або просто звичайне покривало, щоб вам було зручно сидіти.

Так само хотілося б поєднати приємне з корисним!

В рамках святкування міжнародного дня в’язання загальними зусиллями пропоную зв’язати невеликі пледікі або можливо один великий килим, або якісь елементи дитячого одягу (шарфи, шапочки) для маленьких діток-сиріт з третьої міської лікарні “Центр матері та дитини”.

Давайте разом подаруємо дітям частинку нашого тепла та уваги!

В принципі це одна з основних цілей, яку я пропоную виконати в рамках даної зустрічі.

Щоб встигнути зв’язати пледи за один день, потрібно заздалегідь підготуватися!

Сам виріб буде складатися з численних в’язаних квадратів, розміром 20 на 20 см. Квадратики повинні бути виконані з яскравих і щільних ниток (тут вже нехай грає ваша фантазія, ніж незвичніше і барвисто, тим краще). Тоді в день зустрічі нам залишиться тільки з’єднати всі елементи між собою.

Наша зустріч у Вконтакте