Вже давно в’язання вийшло за рамки такого асоціативного ряду «бабуся-шкарпетки-внукам». Коли саме це сталось невідомо, але є здогадки – тоді, коли жінка (а можливо і чоловік) тримаючи в руках знаряддя для в’язання вирішили експериментувати. Якби там не було, але результат маємо – інколи просто цікавий, а іноді й надихаючий. Тож, для тих, хто має вдома непотріб, або ж просто у пошуках натхнення, чи бува мріє про якийсь рекорд, але ще до кінця не знає що саме робитиме – наступна добірка.

Топ – 10 цікавинок, котрі робились із розмахом фантазії очолює крісло від Marcel Wanders. Погодьтесь, що це цікаве використання вив’язаних мотивів.

крісло від Marcel Wanders

Не менш гармонічно «вписались» в інтер’єр вив’язані кошики, котрі, як бачимо із фото, наповнювати можна будь-чим.

в'язані кошики

Барвисте диво на цьому зображенні ніщо інше, як залишки ниток, котрі майстриня гармонійно використала.

Барвисте диво

Матеріал для творчості, так само як і власне форма може бути різним. Наступна ідея цьому доказ. Кошик для пряжі вив’язаний гачком із…. пакетів для сміття.

кошик з пакетів від сміття

Відкривачки на пивних банках теж користуються популярністю, особливо при в’язанні аксесуарів. Зустрічаються як сумки, гаманці так і браслети. Останні ви можете побачити нижче.

обв'язані відкривачки для пивних банок

Час збирати каміння і… обв’язувати. А потім готовими виробами прикрашати помешкання, чи навіть сад.

обв'язані каміння

Старі пляшки теж не оминають у роботі сучасні рукодільниці. У всесвітній павутині є вдосталь зображень прикрашених склянок.

обв'язані старі пляшки

А непотрібні стакани можна перетворити у цікаві свічники.

обв'язані стакани

Дев’ятим у списку надихаючих виробів вигаптуваний годинник. Механізм, нитки, час і натхнення – ось складові для цікавого витвору.

обв'язаний годинник

Замикає добірку велосипед, дбайливо і яскраво обв’язаний невідомим умільцем.

обв'язаний велосипед

На завершення сайт «Українське в′язання з любов′ю» бажає Вам натхнення і творчого запалу в реалізації своїх ідей!

*всі фото взяті із відкритих джерел.