Тренди в'язаної моди 2012

У нинішньому році практично всі кутюр’є включили в свої літні колекції речі, зв’язані вручну. Унікальні твори з грубої пряжі і тонкої нитки, створені з особливою теплотою за допомогою спиць або гачка. Чим же ці речі відрізняються від ручного трикотажу минулих років, і як їх правильно носити, ми поговоримо в цій статті. Абсолютно всім любителькам трикотажу ручного в’язання рекомендується зустрічати весну-літо 2012 в в’язаних туніках, сукнях і костюмах. Навіть на пляж популярні бренди сьогодні пропонують вдягати в’язані накидки, парео і купальники.

Тренди в'язаної моди 2012

Що стосується колірної гамми, то тут перевагу слід віддати відтінкам блакитного, жовтого, червоного і оранжевого, а так же речей в смужку, хоча у білосніжних суконь пальму першості ще ніхто не відібрав. До того ж, що може бути краще для спекотних літніх днів? Звичайно ж, білі мереживні сарафанчики і туніки – це найжаданіший одяг.

Асиметричним виробам і речам з вплетеними золотих ниток модельєри так само пророкують успіх. Нинішні колекції асиметричних в’язаних суконь вже не однієї модниці закрутили голову. Якщо ви любите виглядати жіночно і зухвало одночасно – зупиніть свій вибір саме на таких сукнях.

Одна з наймодніших дрібничок сезону весна-літо 2012 – це в’язаний топ. Тут вже дизайнерська уява розгулялася, але це тільки на руку модницям. Різноманіття вибору здатне задовольнити будь-який смак. Шанувальниці багатошаровості в одязі в цьому сезоні можуть побалувати себе трикотажними наборами-трійками. Цього літа модельєри пропонують надягати тонкі бриджі та сукні разом з тонкими светрами, при чому все це одночасно.

Тренди в'язаної моди 2012

Об’єднавши тенденції молодіжного стилю і здорового снобізму заможних людей, дизайнери пропонують геть забути про офіційні сорочки і віддати перевагу прекрасним тонким светрам і трикотажним жакетам, поєднуючи їх з вузькими брюками. До речі жакети, неодмінно повинні бути подовженими і досить просторими. Так само варто звернути увагу і на новинку сезону – трикотажні шорти, а так само переконатися що, одягнувши їх під коротеньку спідницю-трапецію, можна відчувати себе неймовірно комфортно.

Тренди в'язаної моди 2012

Звичайно ж, модні в’язані тенденції сезону 2012 що викладені вище, можуть викликати захват і розчулення далеко не у кожної жінки, особливо, якщо професія зобов’язує носити тільки класичний стиль. В цьому випадку чудово підійдуть облягаючі спідниці до середини коліна, в’язані трійки, костюми, що складаються з спідниць-олівців і укорочених жакетів. Як доповнення можна використовувати блузки з тонкого матеріалу, а так же газові або шифонові шалики. У цьому сезоні багато дизайнерів прикрасили свої в’язані вироби мереживними і прозорими тканинами.

Який би стиль ви не вибрали, одне можна сказати абсолютно точно. Надівши модний в’язаний одяг, по-перше, ви порадієте неймовірному почуттю легкості і «дихання» шкіри, а по-друге, ви будете почувати себе романтичною і чарівною, тут вже модні будинки постаралися на славу.

Джерело:

gazeta.kz