Влітку 2011 в’язаний купальник, схоже, є самим модним трендом. Більше того, якщо купальник handmade, то без уваги він не залишиться точно, а разом з ним і ви. Тому в цьому сезоні особливо цінується вміння робити щось руками: в’язати спицями, гачком, плести макраме. В’язані купальники краще інших підкреслюють фігуру. Білі, чорні, яскраві, на загорілій шкірі вони будуть виглядати просто сексуально. Представляємо вашій увазі 5 прикладів найкрасивіших в’язаних купальників 2011 року.

5 місце: Злитий handmade купальник

Цей купальник – не новинка. По інтернету вже кілька сезонів гуляють схеми в’язання такого фасону. Можливо настав час використати їх і створити для себе унікальний пляжний наряд? Якщо в’язання гачком – це не до вас, то є можливість знайти такий купальник в мережі американських магазинів Etsy. Ціна в межах $ 100.

TOP 5: Кращі в’язані купальники 2011

4 місце: В’язаний бельгійським плетінням купальник Missoni Mare

Завдяки забарвленню зигзаги, в цьому купальнику помітний якийсь гламур. Яскраві кольори і добре продумане декольте дуже доречні на спекотному пляжі. Такий купальник створений з тонких ниток, він хороший і в воді і на суші. Ціна цього чуда немаленька – $ 575.

TOP 5: Кращі в’язані купальники 2011

3 місце: В’язаний смугастий купальник Kini Bikini

Не кожному купальнику в стилі 70-их років епохи хіпі дано виглядати так привабливо на тілі. Морські мотиви і смужки все ще в моді цього літа, тому яскрава модель має всі шанси стати вашою улюбленою пляжним одягом. Вартість такого купальника близько $ 130.

TOP 5: Кращі в’язані купальники 2011

2 місце: Кремовий купальник Topshop

Роздільний купальник, виконаний гачком можна зробити і самостійно. Немає нічого складного в ліфі – трикутниках і шортиках в чоловічому стилі з низьким дном. Кремовий колір робить купальник особливо привабливим. Тільки уявіть, як красиво він буде виглядати на загорілої шкірі під яскравим сонцем. Цей купальник можна носити не тільки на пляжі. Дуже зручно вдягнути джинсові шорти і піти на прогулянку берегом. Ціна такого купальника – $ 68.00.

TOP 5: Кращі в’язані купальники 2011

1 місце: Купальник-монокіні від Catherine Malandrino

Купальник Catherine Malandrino підкорює з першого погляду своїми витонченими лініями і витонченим візерунком. Чорний колір робить купальник дуже елегантним. Хитромудрі сплетіння ниток перетворюють це монокіні в ідеальну річ для гламурної вечірки біля басейну. Ціна – $ 195.

TOP 5: Кращі в’язані купальники 2011

За матеріалами:
Утро2.ру