Наша душевна рівновага – буквально на кінчиках пальців.

Постійна «запара» на роботі, недолік приємних відчуттів призводять до перевтоми. І якщо вам здається, що телевізор – те, що треба для відпочинку, помиляєтеся. Більшість жінок вже зрозуміли, що для релаксу куди корисніше гачок і спиці, нитки і голка, ножиці і папір.

Петельки-стовпчики.

Світлана Мельникова що проживає на Донеччині розповіла, що в’язання не тільки дозволяє бути модною, економлячи купу грошей на одяг, але і утихомирює.

Напруга робочого дня, роздратування після штовханини в маршрутці та інші неприємності в буквальному сенсі слова знімаю руками, – розповідає вона. – В’язати не вміла, але якось зовсім випадково потрапила на форум, де дівчата не тільки ділилися один з одним успіхами, але й розповідали, який це класний релакс.

Навчившись в’язати, Світлана коротала за цим заняттям час перед телевізором, а потім зрозуміла, що справжній відпочинок, – коли тихо грає приємна музика, а ти – один на один з майбутнім топіком або светром – подарунком для подруги. Дійшло до того, що вона в’яже в маршрутці (далеко добиратися до роботи), якщо доводиться висиджувати чергу в якій-небудь установі. «Без спиць і ниток я б усіх повбивала, а так – соредоточусь на в’язанні і думаю про приємне», – сміється вона.Світлана Мельникова: В'язання для мене не тільки модне захоплення, але і повний релакс

І, звичайно, бере кошик з в’язанням в далеку дорогу. «Іноді у мене трапляються в’язальні “запої”- просто не можу зупинитися», – зізнається. Цікаві прийоми, хитрощі та натхнення черпає в інтернеті. Ще дізналася, що в Штатах дуже популярні «в’язальні» посиденьки. Подружки збираються один у одного і за рукоділлям коротають час. Чаювати це, до речі, теж не заважає. Так що тепер Світлана обговорює зі знайомими ідею збиратися на подібні зустрічі.

За матеріалами:

Donbass.ua