Школа в’язання в ЗапоріжжіА ви ніколи не замислювалися про в’язання, як про хобі і не тільки? Ні?

А дуже даремно!

Отже, на початку важкого шляху освоєння чого-небудь усі ми новачки, і тому далі мова піде про в’язання для початківців. Пропонуємо Вам унікальні майстер-класи, за допомогою яких навчитися в’язати можна легко і весело.

У мінімальні терміни і з невеликими зусиллями Ви освоїте в’язання гачком і спицями … і зможете …
Створювати гарні іграшки для своїх дітей. Вкладати в кожен виріб частинку своєї душі, фантазувати і експериментувати. Самі придумувати моделі звіряток. В’язати екологічно чисті іграшки.

В’язання гачком і спицями для початківців часто ставати улюбленим дозвіллям – адже створювати по-справжньому красиві іграшки власними руками шалено захоплююче. Або джерелом постійного доходу. Сьогодні авторські вироби – на піку моди, а тому виготовлення в’язаних іграшок, а також інших виробів, може стати прибутковою справою, яким Ви зможете займатися, не виходячи з дому.

Технологія виготовлення іграшки настільки проста, що нею може опанувати будь-хто, а матеріали та інструменти знайдуться в будь-якому будинку. Процес створення іграшок дуже цікавий і захоплюючий. Любителі в’язання можуть виконати іграшку на спицях або гачком. Як правило, спосіб в’язки тут використовується простий – лицьова гладь або стовпчики без накиду. Головне – у створенні потрібної форми і обробці готового виробу.

Відтепер ви можете придбати подарункові сертифікати на цей майстер-клас! Не знаєте що купити коханій людині на день народження або з іншого приводу!? Це один з найкращих подарунків коханій дівчині, дружині, рідним людям, співробітниці і знайомим! :)

Велике прохання: купуйте запрошення на Майстер – класи заздалегідь, тому що кількість місць обмежена!

Наш Клуб з радістю відкриває двері для самого цікавого в житті будь-якої дитини – для ІГРИ!

ПОКИ МАМА заняття, для ЇЇ ДИТИНИ ВІДКРИТА БЕЗКОШТОВНА ІГРОВА КІМНАТА!

Вхід: 85 грн.
Тривалість – 3 години
Майстер: Дробязіна Даша
Дата і час за взаємною домовленістю!

Адреса: м. Запоріжжя, Бульвар Центральний, 10. Кв. 21 (зуп. Фестивальна)
Контактна інформація: (096) 373 54 29, (099) 480 23 39, 220 25 30,
e-mail: happyclubzp@gmail.com