• ширина приблизно 19 см
  • довжина 180 см

Щільність в’язання: 23 п х 46 р хустковою в’язкою = 10 х 10 см

Вам знадобиться:

  • 150 г DROPS DELIGHT від Garnstudio (75% шерсть superwash, 25% поліамід, 175 м / 50 г) колір 07, бежевий / синій
  • 50 г DROPS ALPACA від Garnstudio (100% альпака, 166 м/50 г) колір 8903, чорний;
  • два набори з п’яти панчішних спиць 3.5 мм

Опис роботи:

Зв’язати 10 шестикутників.

Шестикутник (в’яжеться по колу на панчішних спицях): набрати 6 п рівномірно на 3 обоюдогострі спиці (по 2 п на спиці) ниткою Delight.

Коло 1: вив все п.

Коло 2: лиц все п.

Шарф з шестикутникамиКоло 3: * 1 вив, 1 накид *, повт. від *-* = 12 п.

Коло 4: все лиц, накіди в’язати лицьовими за задню стінку петлі.

Коло 5: вив все п.

Коло 6: лиц все п.

Тепер продовжити в’язати на 7 спицях. Рівномірно розподілити п на 6 спиць.

Коло 7: * 1 вив, 1 накид, 1 вив, 1 накид *, повт. від *-* = 24 п (= 4 п на спиці).

Коло 8: як 4-й круг.

Коло 9: вив все п.

Коло 10: лиц все п.

Коло 11: * 1 вив, 1 накид, 3 вив, 1 накид *, повт. від *-* = 36 п.

Коло 12: як 4-й круг.

Коло 13: вив всі п. Коло 14: лиц все п.

Коло 15: * 1 вив, 1 накид, 5 вив, 1 накид *, повт. від *-* = 48 п.

Коло 16: як 4-й круг.

Коло 17: вив всі п.

Коло 18: лиц все п.

Коло 19: * 1 вив, 1 накид, 7 вив, 1 накид *, повт. від *-* = 60 п.

Коло 20: як 4-е коло.

Коло 21: вив все п.

Коло 22: лиц все п.

Коло 23: * 1 вив, 1 накид, 9 вив, 1 накид *, повт. від *-* = 72 п.

Коло 24: як 4-й круг.

Коло 25: вив все п.

Коло 26: лиц все п.

Коло 27: * 1 вив, 1 накид, 11 вив, 1 накид *, повт. від *-* = 84 п.

Коло 28: як 4-й круг.

Коло 29: вив все п.

Коло 30: лиц все п.

Коло 31: * 1 вив, 1 накид, 13 вив, 1 накид *, повт. від *-* = 96 п.

Коло 32: як 4-й круг.

Коло 33: вив все п.

Коло 34: лиц все п.

Коло 35: * 1 вив, 1 накид, 15 вив, 1 накид *, повт. від *-* = 108 п.

Коло 36: як 4-й круг.

Коло 37: вив все п.

Коло 38: лиц все п.

Коло 39: перейти на альпаку, * 1 вив, 1 накид, 17 вив, 1 накид *, повт. від *-* = 120 п.

Коло 40: закрити всі петлі лицьовими.

Обірвати нитку, залишивши хвостик приблизно 20 см.

Збірка.

Зшити всі 10 шестикутників разом сторона до сторони.

В'язання на спицях панчішних по колу.В’язання на спицях панчішних по колу.

Панчішні спиці – це набір з п’яти спиць, що мають по два робочих кінця.

Рівномірно розподіліть набрані петлі на три або чотири спиці. Одну спицю залиште вільною. Перевірте, щоб набірний ряд ніде не перекрутився. При бажанні можна на кінець першої спиці надіти кільце-маркер, щоб відзначити, де починається ряд. Спиці формують трикутник, якщо ви в’яжете на трьох спицях або квадрат, якщо ви в’яжете на чотирьох. За допомогою вільної спиці пров’яжіть всі петлі на першій спиці. спицею Що звільнилася пров’яжіть всі петлі на другий спиці, і так далі. За допомогою панчішних спиць ви можете зв’язати такі ж безшовні вироби, як і круговими спицями. Проте комплект панчішних спиць дозволяє легко маніпулювати деталлю значно меншого радіусу.