Розмір: 36/38(40/42)

Вам буде потрібно:

  • 200 г ниток шоколадного кольору (97% бавовни, 3% поліестеру, 125 м в 50 г);
  • гачки №3,5 і №4,5;

Основний візерунок: гачок №3,5; СБН, кожен ряд починати з однієї ПП підйому.

Ажурний візерунок: гачок №4,5; в’язати по схемі. Починати в’язання з петель перед рапортом,потім петлі рапорту і закінчувати петлями після рапорту. Пров’язати 1 раз з 1 по 10 ряд, потім повторювати з 3 по 10 ряд.

Щільність в’язання: 

  • ажурний візерунок 20 п. і 10 р.- 10 см на 10 см;
  • основний візерунок:20 п. і 20 р.- 10 см на 10 см;

Увага! Зробіть викрійку і виконуйте вбавляння прикладаючи виріб до неї в процесі виконання роботи.

Опис роботи.Ажурна міні-спідниця

Ажурна міні-спідниця - схема і викрійкаПередня/задня частини виробу.

Зв’язати ланцюжок з 89(95) ПП (пов. п.) і 3 ПП підйому і в’язати ажурним візерунком. Через 30 см. від набірного краю в’язати основним візерунком, при цьому по викройці убавити для скосів кожної сторони по 3 см. Через 32 см від набірного краю роботу завершити.

Петлі для пояска(8 шт.).

Зв’язати ланцюжок з 10 ПП і 1 ПП підйому і в’язати основним візерунком. Через 6 см від початку роботи закінчити в’язання.

Збірка виробу.

Виконати бокові шви. Пришити петлі для пояска попарно під основним візерунком з інтервалом 2 см., відступивши від бокового шва 3 см.

Верхній і нижній край обв’язати 1 круговим рядом СБН і рядом “рачого кроку” (СБН зліва направо).